Top

‘t (G)oude Gemaal biedt alles in een!

 / Nieuws  / ‘t (G)oude Gemaal biedt alles in een!
OudeGemaalw1917
4 Jul

‘t (G)oude Gemaal biedt alles in een!

‘t (G)oude Gemaal biedt alles in een!

De laatste maanden hebben bij ‘t (G)oude Gemaal enige veranderingen plaatsgevonden. Het cafetaria heeft een kleine verbouwing ondergaan. Er is nieuwe belettering op de ramen aangebracht. Tevens is er nieuwe apparatuur aangeschaft zoals een softijsmachine. Bovendien is ‘t (G)oude Gemaal een officiële trouwlocatie geworden. “En -last but not least- gaat onze dochter La Toya stapje voor stapje de zaak overnemen en in de toekomst hier de scepter zwaaien!” vertellen de eigenaren, vader Ed en moeder Nel, trots.

Velen hebben hun weg naar ‘t (G)oude Gemaal weten te vinden. En dat is niet zo verwonderlijk, want deze horecagelegenheid is multifunctioneel. In vijf units zijn achtereenvolgens een café, een lunchroom, een cafetaria, een restaurant en een feestzaal ondergebracht. Tevens zijn er een verschillende buitenterrassen. ‘t (G)oude Gemaal biedt alles in een!

Bij ’t (G)oude Gemaal kunnen de klanten dagelijks voor vele mogelijkheden terecht zoals (zakelijke) lunches en diners, diverse arrangementen, menu’s en schotels, pannenkoeken, snacks en belegde broodjes. Momenteel is steengrillen erg gewild. En dat kan bij ‘t (G)oude Gemaal tegen een scherp prijzenbeleid. Op onderstaande up-to-date website staat uitgebreide informatie.

Andere trefwoorden van ’t (G)oude Gemaal zijn een bakkie koffie, lekker borrelen, karaoke, high tea, high wine (een ware aanrader!), bruiloften, partijen, muziekevenementen, maandelijkse themafeesten en optredens van artiesten. “Op zaterdag 27 mei is zanger Tino Martin bij ons te gast. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar!”

Dochter La Toya heeft er erg veel zin in haar nieuwe uitdaging. Haar hobbies zijn onder andere koken, bakken en taarten maken. Dat belooft wat voor de toekomst van ’t (G)oude Gemaal!

Gratis softijsje
Vanwege de aanschaf van de super-de-luxe softijsmachine heeft ’t (G)oude Gemaal nu een speciale ijskaart met veel keuzes. Ter introductie kan men alvast kennismaken met dit ijs van hoge kwaliteit. Bij elke bestelling van 5 euro of meer krijgt elk kind deze maand gratis een softijsje!

Contact
‘t (G)oude Gemaal is gevestigd aan de Loevesteinlaan 484-492 in Den Haag. Tel. 070-3214774. Website www.oudegemaal.nl. De snackbar is elke dag geopend van 11.00-24.00 uur. De openingstijden van het cafe zijn op maandag t/m vrijdag van 14.00-01.30 uur en in het weekend van 13.00-02.30 uur. Gratis parkeren voor de deur. Tram 16 stopt om de hoek.

Foto: Vlnr. Tamara Descendre, La Toya de Graaff Guilloud, Nelleke de Graaff Guilloud-Batenburg en Perry Alleman.

Eye-C Multimedia
Geen Reacties

Reageer